herplaatsingscoach

GEPLAATST: Xena is op zoek

Xena is de naam van deze prachtige Mechelaar teef van 1 jaar. Xena kwam maanden geleden bij de gastouder terecht waar ze nu verblijft. Ze kwam heel bang binnen, bang voor alles en met maar 3 poten. Het is niet bekend wat de reden is van de pootamputatie. Gelukkig is het helemaal goed gekomen en Xena is een hele lieve, sociale, energieke teef geworden.

Xena is sociaal naar mensen, ze is zindelijk, kan mee in de auto, kan loslopen en aan de riem. Loslopen in het bos doet ze goed. Ze houdt de gastouder in de gaten en komt als ze geroepen wordt. Andere honden zijn geen probleem voor haar over het algemeen. Als ze hoog in haar opwinding zit kan ze soms in handen of voeten happen. Niets agressiefs. Xena is nog jong en ze vindt het erg leuk om met haar eigenaar bezig te zijn. Samen trainen en leren. Omdat één voorpoot mist kan ze niet hoog springen maar verder doet ze graag alles voor haar eigenaar. Daarnaast vindt ze het heeeeeeerlijk om met de eigenaar te knuffelen en kroelen. Ze is heel graag in de buurt en een echte knuffelkont.

Voor Xena wordt een eigenaar gezocht die graag traint met de hond, die bekend is met de Mechelaar. Een nieuwe eigenaar die zichzelf maar ook de hond op de juiste manier uit kan dagen. Die een aanhankelijke, leergrage, energieke knuffelkont kan waarderen.

Denkt u die nieuwe eigenaar te zijn voor leuke Xena stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van
huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Xena die
in Tilburg verblijft.