herplaatsingscoach

Wie wil er dollen met Pino?

Pino is een knappe Duitse Herder teef van ruim 1 jaar. Pino kwam als pup bij haar huidige eigenaren. Deze eigenaren hadden geen ervaring met honden en dat maakt dat Pino nu een nieuwe eigenaar zoekt. Pino heeft een eigenaar nodig die haar de begeleiding en training geeft die een herder nodig heeft. De huidige eigenaren zijn ondertussen met de juiste manier van trainen begonnen met Pino en daar wordt goed op gereageerd door haar. Pino is een teef die graag werkt voor haar eigenaar. Ze is slim, wandelt graag en vindt ook hersenwerk leuk.

Pino is voor de mensen die ze kent helemaal prima, lief en enthousiast. Komt graag bij je knuffelen. Ze kan mee in de auto, ze kan een paar uur alleen zijn, sloopt niets. Met katten en kleine kinderen is het geen succes. Pino heeft met mensen en honden echt nodig om ze te leren kennen. Naar sommige blaft ze nog maar ze wordt nu steeds beter begeleid bij kennismakingen. Dat maakt dat Pino steeds rustiger is met kennismaken.

Het is belangrijk dat de nieuwe eigenaar ervaring heeft met het opvoeden en trainen van herders. Die weet dat ze aanhankelijk zijn maar ook willen werken. Zeer trouwe honden. De nieuwe eigenaar heeft de tijd, de ruimte en is bereid om heerlijk met haar te wandelen en actief bezig te zijn.

Denkt u die perfecte eigenaar te zijn voor deze knapperd stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Pino die in Oss verblijft.