herplaatsingscoach

Wie maakt Harry Happy?

Harry is de naam van dit leuke Beagle kruising Corgi reutje van 1 jaar. Harry is een heel gezellig, grappig, leuk reutje. Er is niks mis met deze knapperd. Sociaal naar andere honden, aan de riem kan hij soms wat stoer doen maar daar blijft het bij. Als Harry los loopt is er geen enkel probleem met andere honden. Hij heeft een aantal hondenvrienden in de buurt en die komen hem regelmatig halen om te spelen. Harry is heel vriendelijk en enthousiast met onbekende mensen die in huis komen. Even blaffen en dan is het helemaal goed. Ook met kinderen geen enkel probleem.

Harry en katten kan ook, mits de kat niet bang is en weg gaat rennen. Gaat de kat rennen dan is Harry er als de kippen bij om erachteraan te gaan. Alleen zijn een uurtje of 4 kan prima, na gewenning. Netjes zindelijk, sloopt niet, dol op spelen met een balletje of hersenwerk doen. Ook mee gaan in de auto is voor deze leukerd een makkie.

Harry is en blijft een Beagle kruising en dat betekent dat hij niet altijd gelijk luistert als hij los loopt en er zijn andere leuke dingen, zoals honden in de buurt. Want als er een hond is om me te spelen dan is dat natuurlijk veeeeeeel belangrijker dan luisteren naar de eigenaar. De meeste tijd luistert Harry prima
en doet hij het super goed tijdens de dagelijkse losloop wandelingen.

Bent u, net als Harry, gezellig, sociaal en dol op wandelingen maken met de hond dan is hij wellicht de hond voor u. Harry zoekt een nieuwe eigenaar die in ieder geval een fijne tuin heeft, die heerlijke wandelingen maakt met hem iedere dag en die Harry mee op avontuur neemt. Omdat Harry andere honden zo leuk vindt is het wel noodzakelijk dat hij die dagelijks tegen komt om mee te spelen ensocializen.

Denkt u dé perfecte eigenaar voor Harry te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Harry die in Sleeuwijk verblijft.