GEPLAATST: Wie gaat er aan de wandel met Beer?

Beertje is een gecastreerde Labrador reu van 2 jaar. Een super lieve en sociale hond waar geen kwaad in zit. Hij speelt heel graag met zijn soortgenoten. Beer is rustig in huis. Loslopen in het bos, op het strand gaat prima want hij houdt je dan goed in de gaten. Loopt prima aan de riem maar kan dan wel trekken. In de auto mee is geen probleem. Hij is lief naar volwassenen en kinderen. Beer vindt het heerlijk om geknuffeld te worden en ligt graag tegen je aan.

De reden dat hij een nieuwe eigenaar zoekt heeft niets met Beer te maken want Beer is verder een super fijne hond. Twee minpuntjes betreft Beer. Die kattendrollen zijn wel zo vreselijk lekker, vindt Beer, dat hij er graag naar zoekt in tuinen want daar is natuurlijk vaak zo’n “snack” te vinden. Hierdoor is hij binnen een woonwijk wat lastig aan de lijn. In huis is Beer gewend aan een kat. Buiten wil hij achter katten aan.

Lieve Beer zoekt dito nieuwe eigenaar. Heerlijk samen wandelen, samen op avontuur. Een nieuwe eigenaar om knus tegenaan te liggen als er gerelaxt wordt. Tijdens wandelingen spelen met andere honden vindt Beer ook fantastisch leuk.

Denkt u Beer dé perfecte mand te kunnen bieden stuurt u dan een UITGEBREIDE MAIL INCL FOTO’S VAN HUIS EN TUIN naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met deze leukerd die in Amersfoort verblijft.

GEEN UITGEBREIDE MAIL IS GEEN ANTWOORD!!!
BEER WORDT NIET GEPLAATS BIJ EEN GEZIN MET KINDEREN ONDER DE 16 JAAR!!!