herplaatsingscoach

We stellen u voor aan: Ivka

Ivka is niet alleen knap van buiten maar ook van binnen. Wat een slimme, leuke, lieve teef is deze 6 jarige gesteriliseerde dame. Ivka is een knuffelkont en zeer leergierig. Haar huidige eigenares heeft haar al van alles geleerd en Ivka geniet daarvan.

Ze vindt mensen erg leuk, ook kinderen kan ze mee. Ze leeft in huis met een kat en dat doet ze prima maar buiten wil ze er vooral achteraan. Ivka loopt keurig aan de riem en kan goed los lopen op veilige plekken. Als deze knapperd los loopt luistert ze goed en is dan sociaal naar andere honden maar je maakt haar niet blij op een losloopveld met veel andere honden want dat vindt ze erg spannend. Urenlange wandelingen zijn dan veelal niet aan Ivka besteed. Aan de riem is ze sociaal naar andere honden mits ze niet heel hoog in haar energie zit. Daar zit hem namelijk de crux. Ivka haar stressemmertje zit nogal snel vol. De reden dat Ivka herplaatst moet worden is dat de eigenares te veel moet werken en dat geeft Ivka stress. Daar komt dan onrustig gedrag uit zoals bijvoorbeeld te keer gaan naar andere honden als zeaan de riem uitgelaten wordt. Alleen thuis zijn vindt ze dan ook lastig. Vandaar dat de eigenares een hele moeilijke keus heeft gemaakt en een nieuwe eigenaar zoekt voor lieve Ivka. Ivka is met de juiste rust en regelmaat een super leuk hondje.

Ze is een kleinere middenslag, gevaccineerd, gechipt en gesteriliseerd. Ze staat op speciale brokken tegen blaasgruis. Daar doet ze het goed op. Ze is dol op samen nieuwe dingen leren. Dol op knuffelen. Dol op heerlijk los wandelen. Dol op hersenwerk. Deze lieve, knappe teef is een tof maatje. Ze is zeer de moeite waard!!!

Denkt u die perfecte nieuwe eigenaar te zijn voor deze leuke teef stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Ivka die in Zwolle verblijft.