herplaatsingscoach

We stellen Lana aan u voor

Deze knappe grote teef is Lana. Lana is bijna 1 jaar. Ze is een kruising Mechelaar met Husky. Je zou eerder zeggen dat ze een Anatool is maar dat is niet zo. Lana is in Ndl geboren en haar ouders waren beiden aanwezig. Lana is gevaccineerd en gechipt. Haar eigenaren hebben zich verkeken op het hebben van een kruising als Lana. Dat een hond als haar veel aandacht en activiteiten nodig heeft omdat ze vol energie zit.

Lana is eenkennig naar mensen maar heeeeeel sociaal naar andere honden. Bij bezoek wat binnen komt blijft ze uit de buurt. Ze heeft echt de tijd nodig en de juiste begeleiding om de nieuwe bezoeker in huis te vertrouwen. Als ze je eenmaal kent gaat ze voor je door het vuur. Ze is heel aanhankelijk en graag in de buurt van haar eigenaar. Ze vindt het lastig om alleen te zijn en kan dan slopen.

Deze jonge dame kan mee in de auto, is zindelijk, wil graag spelen, blaft zelden, vertoond geen agressie, zeer sociaal naar andere honden. Een geweldige teef wiens vertrouwen je moet winnen maar als je haar vertrouwen eenmaal hebt dan heb je er een geweldig lief, trouw maatje aan. Lana zoekt een nieuwe eigenaar die ervaring heeft met honden die eenkennig zijn. Die het prima vindt als een hond geen allemansvriend is. Die het geweldig vindt om een hond met andere honden te laten spelen en rennen. Een nieuwe eigenaar die graag gaat wandelen met deze knappe langbenige dame.

Denkt u die nieuwe eigenaar te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met deze prachtige teef die in
Nieuwegein verblijft.