herplaatsingscoach

Wat een knapperd is Spider

Spider is de naam van deze knappe reu. Hij woont sinds pup bij zijn huidige eigenaren en is nu 8 jaar. Hij is gecastreerd, gechipt, gevaccineerd en een kleinere middenslag qua formaat. Spider is een super lieve, vriendelijke hond voor het eigen gezin en de jonge kinderen. Onbekend bezoek vindt hij vooral spannend. Hij komt dan blaffend naar iemand toe en dat geeft spanningen. Ook kan hij heel moeilijk zijn rust vinden als er mensen over de vloer zijn en hij blaft dan veel (dit is voor een groot deel aangeleerd gedrag want hij krijgt dan altijd aandacht). Aangezien er kleine kinderen aanwezig zijn in het gezin en er ook vriendjes en vriendinnetjes over de vloer komen is nu besloten om een nieuwe eigenaar voor Spider te zoeken waar het rustig is in huis.

Spider heeft binnen moeite met onbekend bezoek maar buiten is het een ideale hond. Hij kan prima los lopen op veilige plekken en luistert goed. Buiten heeft hij geen moeite met mensen. Naar honden is hij over het algemeen sociaal. Hij kan mee in de auto, mee in de trein, naast de fiets, is zindelijk en houdt van knuffelen. Katten is hij niet gewend. Spider zoekt een rustig persoon waar hij bij mag komen wonen. Niet iemand waarbij het “de zoete inval” is. Die persoon heeft ervaring met honden en gaat met Spider samen trainen zodat bezoek geen probleem meer is omdat hij de juiste begeleiding krijgt. Spider is een lieve reu die echt de moeite waard is om als maatje te hebben.

Denkt u die perfecte nieuwe eigenaar voor Spider te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet kunt u binnenkort kennismaken met Spider die in Almere verblijft.