herplaatsingscoach

Vrolijke Mika

Vrolijk, enthousiast en energiek, dát is Mika. Mika is een gecastreerd reutje van 10 jaar. Super vriendelijk naar volwassenen en kinderen. Een enorme kroelkont die heel graag in de buurt is van zijn eigenaar. Toch kan hij ook prima alleen zijn. Met zijn 9 kilo is hij niet klein maar ook niet groot en past heerlijk op schoot of naast de eigenaar op de bank. Een supermakkelijk hondje in huis, blaft niet veel. Mika is geen hondje voor een “rondje om de kerk” want hij heeft wel wat uitdaging nodig. Samen hersenwerk doen of lekkere wandelingen met oefeningen tussendoor vindt hij geweldig.

Aan de riem lopen doet Mika keurig. Loslopen is wat lastiger als er andere honden in de buurt zijn. Mika zijn reactie op andere honden is “over the top” wat maakt dat het lijkt of hij andere honden op wil eten. Mika kan met andere honden maar dan moet hij daar rustig en goed begeleid kennis mee kunnen maken. Als hij kennis heeft gemaakt wil hij er zelfs mee spelen. Hij is niet agressief, hij weet gewoon niet goed hoe je snel vrienden moet maken want dat heeft hij nooit geleerd. Mika heeft daar de juiste begeleiding bij nodig. Hij is snel af te lijden en is ook weer snel uit die emotie.

Mika is een erg leuk, vriendelijk reutje van 9 kilo. Een ervaren eigenaar heeft geen enkele moeite met Mika buiten. Een geweldig lief, vrolijk enthousiast maatje deze Mika.

Denkt u de geschikte eigenaar te zijn voor deze leukerd stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met knuffelkont Mika die in Tiel verblijft.