herplaatsingscoach

Twee schatjes Jip & Suus

Deze twee schatjes zijn Jip en Suus. Er is heel weinig over ze te vertellen eigenlijk want het zijn gewoon twee perfecte hondjes. Lief, knuffelig, sociaal, vriendelijk. Alles wat je in een hondenmaatje kunt zoeken zit in deze twee. 

Jip en Suus zijn 8 en 10 jr. Ze zijn gevaccineerd, gechipt, gesteriliseerd en geröntgend om zeker te weten dat ze gezond zijn. Deze twee teefjes zijn voor afstand gekomen omdat voormalige eigenaren ze niet de zorg konden geven die ze nodig hadden. Jip en Suus verblijven nu bij een gastgezin en doen dat goed. Vanaf het eerste begin doen ze het fantastisch. Twee makkelijke, superleuke hondjes. Jip en Suus worden niet uit elkaar gehaald en alleen samen geplaatst. 

Sociaal naar mensen, kinderen, honden en alles wat op hun pad komt. Suus neemt het voortouw en Jip volgt. Ze zoeken een nieuwe eigenaar die alle tijd voor ze heeft en een hart vol liefde. 

Denkt u die perfecte nieuwe eigenaar voor deze twee geweldige hondjes te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin/balkon naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met ze in Vlist bij het gastgezin.