herplaatsingscoach

GEPLAATST Trixie de knuffelkont

Trixie is de naam van dit zeven jarige teefje. Ze is lief en een enorme knuffelkont. Ze ligt het liefst de hele tijd bij haar eigenaar op schoot. Wat Trixie ook geweldig vindt is heerlijk wandelen. Daar geniet ze enorm van. Op veilige plekken en als ze gewend is kan ze prima loslopen. Aan de riem kan ze ook, dan loopt ze wel alle kanten op. Andere honden en mensen tegenkomen buiten vindt ze leuk. Ze is niet bang en laat de kaas niet van haar brood eten door andere honden. Met katten kan ze ook als de kat niet bang is voor honden. Mensen buiten zijn veelal leuk. In huis kan ze tegen onbekende mensen blaffen omdat ze die dan spannend vindt.

Trixie verblijft bij een gastgezin waar nog 10 andere honden zijn. Ze doet dat prima maar zoekt met de andere honden niet echt contact. De eigenaar is voor haar het allerbelangrijkste. Ze heeft graag alle aandacht voor haar alleen en houdt er niet van om te moeten delen.

Deze lieverd, 2,5 kilo is helemaal nagekeken door de dierenarts. Haar gebitje is gedaan want dat was er zeer slecht aan toe. Omdat er heel veel tanden en kiezen uit moesten kan ze niet makkelijk ergens op kauwen. Ze is dol op eten!

Denk je de meest geweldige nieuwe eigenaar te zijn voor haar stuur dan een UITGEBREIDE MAIL incl. foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet kun je binnenkort kennismaken met Trixie die in Herwijnen bij een gastgezin verblijft.