Toby zoekt rust, reinheid en regelmaat

Toby is afgestaan omdat de juiste balans ontbrak tussen voormalige eigenaren en Toby, waardoor Toby onwenselijk gedrag vertoonde. Uitvallen aan de lijn naar andere honden op straat en moeite met bezoek tot bijten aan toe. Toby stond in de leider rol binnen het gezin waardoor Toby met zijn onzekere karakter de boel regelden. Ondanks deskundige hulp waren de voormalige eigenaren en Toby in een vicieuze cirkel terecht gekomen en kwamen er niet meer uit. Toby is bij de dierenarts lichamelijk onderzocht d.m.v. foto’s van het gehele lichaam om uit te sluiten dat er lichamelijk iets mis zou zijn. Toby is volledig gezond.

Toby is toen naar een gastgezin in Vlist gegaan om weer in balans te komen door middel van rehabilitatie en training. Dit pakt Toby heel goed op. Door de leider rol van Toby weg te nemen heeft Toby respect en vertrouwen in het gastgezin waar hij verblijft. Toby heeft enorme stappen gemaakt. Zo valt hij niet uit aan de lijn op straat, kan Toby nu prima met bezoek omgaan en is lief en sociaal naar bezoek. (Kinderen jonger dan 9 is niet getest) Toby gaat elke dag mee met de uitlaatservice van het gastgezin en is sociaal naar alle honden in de roedels. (10-13 honden per groep) Hij speelt met andere honden en is gek op balletjes. Toby heeft geen voernijd of bezitsagressie. Hij speelt enorm graag met knuffels en ander speelgoed.
De trimsalon is nog erg spannend maar hij laat bij een kalme aanpak alles toe. In het gastgezin zijn kinderen van 11 en 13 waar Toby graag mee knuffelt op de bank en met speelgoed speelt. Deze klein man heeft een echt poedel karakter. Trouw, slim en eigenwijs en ligt graag elke avond als een echt schoothondje op de bank tegen zijn eigenaren aan te knuffelen.

Toby zoekt:
*een rustig huishouden dat veel tijd voor hem heeft.
*een eigenaar die hem als hond ziet en behandeld en niet als knuffelbeer.
*een eigenaar die consequent en ervaren is.

Toby wordt niet geplaatst bij:
*een druk en dynamisch gezin
*een gezin met kinderen jonger dan 18 jaar
*als men geen ervaring heeft met honden

Ras: maltipoo
Gecastreerd reutje
Geboren 24-11-2021

Denkt u de juiste match te zijn voor Toby? Stuur dan een uitgebreide mail met foto’s van huis en tuin
naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Toby die in Vlist
verblijft.