herplaatsingscoach

GEPLAATST: Tobi, kijk eens wat een leukerd!

Tobi is de naam van deze Ierse Terriër. Lief, ontzettend knap, slim en zeer sociaal. In maart wordt Tobi 3 jaar. Hij is gechipt en gevaccineerd. Tobi zoekt een nieuwe eigenaar en dat heeft niets met deze knappe reu zelf te maken. Tobi is graag in de buurt van zijn eigenaar, maar is geen schoothond. Hij loopt keurig aan de riem en kan ook loslopen op veilige plekken. Hij gaat regelmatig naar het strand met één van zijn huidige eigenaren en dat vindt hij fantastisch. Hij loopt daar los en luistert over het algemeen prima. Natuurlijk loopt hij wel eens wat verder weg maar hij komt netjes terug. Andere honden op het strand zijn geen probleem. Hij is dan wat voorzichtig met kennismaken en geen hond die op alle honden af stormt.

Spelen met andere honden vindt hij erg leuk! Hij heeft een paar vaste hondenmaatjes waar hij regelmatig speelafspraken mee heeft. Mee in de auto is geen probleem. Een paar uurtjes alleen thuis blijven (na gewenning) is ook prima voor Tobi. Onbekend bezoek in huis is geen probleem, die worden vriendelijk begroet. Hij kan door bezoek soms iets hoger in zijn energie komen maar dat zakt weer snel. Hij gaat regelmatig logeren bij één van zijn hondenmaatjes en ook dat doet hij super goed. Een zeer fijne, lieve hond die zelden blaft. Hersenwerk en zoekspelletjes doen is iets waar Tobi van geniet en ook op de cursus balans en coördinatie doet hij het goed. Tobi heeft al meerdere cursussen met één van zijn eigenaren gevolgd. Katten is Tobi in huis niet gewend. Buiten is hij onder de indruk als een kat niet wegloopt en blijft zitten. Gaat de kat rennen dan is het leuk om achteraan te gaan.

Belangrijk om te weten is dat hij een allergie heeft en daar krijgt hij dagelijks een pilletje voor. Ook zijn voer is aangepast aan de allergie en aanleg voor blaasgruis. Met het pilletje iedere dag en goed voer is er minimaal last voor Tobi, mits men zich hieraan houdt. Anders kan hij erge jeuk krijgen met alle gevolgen van dien. Ondanks zijn allergie en dagelijkse medicatie is Tobi meer dan de moeite waard om als geweldig maatje te hebben.

Denkt u dé perfecte nieuwe eigenaar voor Tobi te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail inclusief foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com. Als u al een hond heeft die goed bij Tobi
past, dan is dat uiteraard heel fijn. Wie weet maakt u binnenkort kennis met Tobi die in Oegstgeest
verblijft.