herplaatsingscoach

Teddy met een hartje in zijn vacht

Met een hartje in zijn vacht boven op zijn rug kan het toch niet anders dat iemand enorm verliefd wordt op deze knapperd. Teddy is een ongecastreerde reu van 3 jaar. Hij heeft een schofthoogte van 60 a 70 cm en weegt 20 kilo. Sinds één van de huidige eigenaren van Teddy ziek is geworden en veel minder met hem kan doen merkt men dat Teddy moeite krijgt met de normaalste dingen. Meer schrikken en meer blaffen. Hij kan zijn energie niet goed kwijt want er wordt nu te weinig met hem gedaan. De huidige eigenaren hebben daarom besloten een nieuwe eigenaar voor Teddy te zoeken.

Teddy is een lieverd en een knuffelkont. Hij vindt het heerlijk om bij de eigenaar in de buurt te zijn. Hij heeft geen medische problemen, eet alles en kan een aantal uur alleen zijn. Spelen met andere honden is leuk. Wel eerst even rustig kennismaken want hij is eens gegrepen door een Herder en daardoor is hij met sommige honden voorzichtig. Honden die net zo groot zijn als hij vindt hij het leukste om mee te spelen.

Omdat de eigenaren van Teddy in een drukke omgeving wonen is hij niet echt gewend om los te lopen. De keren dat hij los heeft gelopen bleef hij in de buurt en luisterde prima.

Onbekende mensen die binnenkomen blaft hij tegen. Dat is snel voorbij en als je rustig gaat zitten ligt hij binnen niet al te lange tijd tegen je aan op de bank. Hij vertoont geen agressie en heeft nog nooit gebeten. Buiten tijdens het wandelen zijn onbekende mensen geen enkel probleem voor Teddy. Ook kinderen vindt hij buiten helemaal leuk.

Vuurwerk is iets waar Teddy bang voor is, ook voor onweer. Maar als hij in zijn bench kan liggen dan is hij minder bang. In de auto mee is hij niet gewend en de paar keer dat hij meeging in de auto was Teddy wagenziek. Katten is hij niet gewend en zitten ze in de tuin dan wil hij ze wegjagen. Blijft een kat zitten en laat merken niet bang te zijn dan heeft hij daar respect voor.

Lieve, knappe Teddy met het hart in zijn vacht zoekt een nieuwe eigenaar die heerlijke lange wandelingen met hem maakt. Waar hij tegenaan mag kruipen op de bank en die hem hier en daar begeleid met bezoek en het blaffen wat hij dan doet. Een zeer lieve hond die de allerbeste eigenaar verdiend.

Denkt u die nieuwe geweldige eigenaar te zijn stuurt u dan een mail naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet ligt Teddy binnenkort tegen u aan op de bank. Teddy verblijft in Zwijndrecht.