herplaatsingscoach

Super lieve Sonja

Lieve, leuke, eigenzinnige en avontuurlijke Sonja is klaar voor het avontuur van haar leven! Lange wandelingen, heerlijk spelen en knuffelen met zowel mensenkind als hondenvriend, hier kan Sonja geen genoeg van krijgen! Deze kleine dame is anderhalf jaar oud, weegt plusminus 7 kilo, is gesteriliseerd, gevaccineerd en gechipt. Ze is zindelijk en kan prima mee met de auto. Sonja laat graag van zich horen en laat het kaas niet snel van der brood eten. Op botjes kluiven doet ze graag en kan dan haar eigendom wel eens willen verdedigen met een blaf en een snauw naar de anderen honden in het gastgezin. Ook buiten wil ze nog wel eens blaffen tegen tegemoetkomende wandelaars. Dit is wel iets waar een toekomstige baasje haar in zou kunnen begeleiden met positieve afleiding.

Sonja is het ideale gezinshondje en kan met iedereen overweg, groot én klein en houdt van de aandacht die ze krijgt. Of dit nu met een balletje of een dikke knuffel is. Sonja is vriendelijk, zacht, enthousiast en hecht zich makkelijk aan de mensen om haar heen. Sonja is nog niet bekend met de algemene commando’s maar zal deze makkelijk aan te leren zijn. Deze dame luistert al goed naar haar naam en loopt buiten netjes aan de riem mee.

Ben jij het liefdevolle baasje wat Sonja zoekt, met veel aandacht, een andere sociale speelse hond, die houdt van lange wandelingen maken, dikke knuffels uitdeelt, graag spelletjes doet en veel thuis is, stuur dan een uitgebreide mail inclusief foto’s naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maak jij binnenkort kennis met Sonja die bij een gastgezin in Ravenstein verblijft!