herplaatsingscoach

GEPLAATST Slimme kleine Dino

Dit kleine knappe Teckeltje is Dino. Een reutje van sept ’22. Dino woont met zijn eigenaren in het altijd levendige, drukke Amsterdam. Dát is nou juist precies wat deze kleine man erg lastig vindt. Hij kan dan ook niet relaxt buiten wandelen want er zijn veel te veel prikkels overal. Dit is de reden dat de eigenaren van Dino hebben besloten om een nieuwe eigenaar te zoeken voor hem.

Dino is medisch helemaal nagekeken. Bloedonderzoek alles erop en eraan. De eigenaren wilde namelijk zeker weten dat Dino niet bepaald gedrag vertoonde omdat er medisch iets aan de hand zou zijn. De kleine man is helemaal in orde.

Dino kan buiten blaffen naar alles wat voorbijkomt. Scooters, andere dieren, auto’s enz. Hij kan niet loslopen in Amsterdam want daar gebeurt te veel. Dino is een slim reutje. Heeft heel wat cursussen met zijn eigenaren gedaan en kent heel wat commando’s. Detectie speuren vindt Dino helemaal geweldig en hij is daar ook heel goed in. Hoe kan dat ook anders als je een Teckel bent.

Dino gaat regelmatig naar de hondenopvang en daar doet hij het prima. Aan de riem heeft hij meer moeite met de honden die hij tegenkomt. Hij reageert dan wisselend. Onbekend bezoek in huis is spannend. Hij heeft daar de juiste begeleiding bij nodig. Hij kan soms bijten of kuiten happen als hij niet goed begeleid wordt en men te snel is met aaien. Hij zoekt zelf zijn rust op en als men hem laat is dat veelal prima. Daarentegen is hij voor zijn eigenaren een enorme knuffelkont en aanhankelijk. Hij kan prima alleen thuis zijn, kan mee met de auto en vindt het leuk om in de fietsmand mee te gaan. Met een balletje spelen is leuk maar die brengt hij niet terug.

Dino zoekt een nieuwe ervaren eigenaar die veel rust in en om het huis heeft. Het beste voor Dino zou zijn als er een ander stabiele, sociale hond aanwezig is. Niets kan een beter voorbeeld zijn voor een hond als Dino dan een andere stabiele hond! De kleine Dino is slim en wil graag bezig zijn voor en met zijn eigenaar. Wie geeft Dino een tweede kans en leert hem de kneepjes van het stabiele hond zijn?

Denkt u die perfecte nieuwe eigenaar te zijn stuur dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin en wie weet maakt u binnenkort kennis met Dino die in Amsterdam verblijft.