herplaatsingscoach

GEPLAATST: Scooby de allemansvriend

Hier is de 8 jarige lieve allemansvriend Scooby. Hij is ingeënt, gecastreerd en gechipt en een middelmaat formaat reu. Hij is nog wat aan de zware kant en moet nog iets afvallen, daar wordt door het gastgezin hard aan gewerkt! Hij wordt met de dag fitter en blijer van alle wandelingen die hij maakt. Hij is uiterst vriendelijk naar bezoek en kinderen én zeer sociaal met andere honden, zowel in huis als buiten. Andere honden vindt hij erg leuk en gezellig.

Hij kan niet bij katten! In huis is hij een echte knuffelbeer. Buiten kan hij in een veilige omgeving loslopen. Aan de riem lopen gaat ook goed. Hij kent de basiscommando’s. Een dagdeel alleen thuisblijven is geen probleem. Met de auto mee vindt hij spannend maar uiteindelijk gaat hij lekker liggen. Hij zoekt een nieuwe eigenaar, met andere sociale hond zou hij heel leuk vinden, die echt een maatje zoekt. Die van heerlijke wandelingen samen houdt en die zijn/haar hond graag in de buurt heeft. Een tuin in een rustige omgeving zou helemaal top zijn want hij geniet daar heel erg van.

Denkt u de ideale nieuwe eigenaar voor Scooby te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet kunt u binnenkort kennismaken met Scooby die in Gelderland, omgeving Zutphen bij een gastgezin, verblijft.