herplaatsingscoach

Sam wil spelen

Golden Retriever Sam zoekt een nieuwe eigenaar. Zijn huidige eigenaren zijn onervaren en Sam weet daar goed gebruik van te maken. Een Golden is nu eenmaal een ras die heel goed weet wat hij wil en niet wil en is niet voor iedereen geschikt. Sam is meer op zijn plek bij ervaren Golden/honden liefhebbers.

Sam is een gecastreerde, 4-jarige reu. Zeer sociaal naar mensen en naar honden. Hij vindt het leuk om met andere honden te spelen. Ook met de eigenaar spelen is leuk. Met een flostouw of met een balletje.

Aan de riem lopen doet Sam heel netjes. Ook loslopen, op veilige plekken, is geen probleem voor deze leukerd. Sam is dol op water en dan het liefst modderige plassen. Daar is namelijk heerlijk in te rollen.

De basiscommandos kent Sam goed. Alleen thuis zijn kan Sam ook. Hij blaft zelden en heeft nooit iets gesloopt. Een echte knuffelkont is Sam niet. Al laat hij zich graag aanhalen door bezoek.

Zoals gezegd is Sam heel goed in laten merken wat hij wel en niet wil. De auto is een ding waar Sam niet in wil als het aan hem ligt. Sam heeft van pup af aan een hekel aan de auto. Erin gaan wil hij niet. De eigenaren zijn al 4 jaar aan het oefenen en trainen met Sam om in de auto te gaan maar dat heeft niet echt succes. Ook als er andere honden bij zijn die gemakkelijk de auto inspringen laat Sam zich niet overhalen. Bij dwang kan hij gaan grommen en happen.

Ook als Sam iets van straat pakt is dat niet zomaar af te pakken. Sam zijn nieuwe eigenaar moet dus weten hoe met dit soort gedrag om te gaan.

Ondanks deze hebbelijkheden is Sam een fantastische hond. Lief, gehoorzaam, slim, sociaal en netjes opgevoed.

Sam is dol op wandelen en struinen door bos of op het strand. Jammer genoeg gebeurt dat nu niet vaak ivm in de auto gaan. De eigenaren hebben daardoor het idee dat Sam niet blij is. Voor Sam wordt een nieuwe eigenaar gezocht die heel makkelijk op de hei, het strand of in het bos is. Een nieuwe eigenaar met ervaring, die weet hoe een Golden kan zijn met alle voors en sommigen tegens. Sam is een top maatje. Een gemakkelijke hond als je ervaring hebt. Denkt u die geweldige nieuwe eigenaar voor deze knapperd te zijn stuur dan een uitgebreide mail incl. foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Sam die in Weert verblijft.