herplaatsingscoach

Deze pagina is een beschrijving van de manier waarop het Herplaatsingscoach.com informatie verzamelt over bezoekers en de wijze waarop deze informatie gebruikt wordt. Als je dit leest dan heb je ongetwijfeld iets over de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG) gelezen en dan vraag je je af of deze site hieraan voldoet.

Allereerst, Herplaatsingscoach.com is een website zonder weblog en zonder reactiemogelijkheden
Wij verzamelen en verwerken hier zelf niet actief persoonsgegevens. Echter, via bepaalde externe diensten en specifieke functionaliteiten van deze site worden er wel indirect (persoons)gegevens verzameld en verwerkt:
Herplaatsingscoach.com beschikt over een contactformulier dat je kunt gebruiken om ons een mailtje te sturen;

 

Bij het bezoeken van de website
Herplaatsingscoach.com maakt gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website wordt meegestuurd en door een browser op de computer of mobiel apparaat wordt opgeslagen. Een voorbeeld hiervan is een sessie-cookie dat door Herplaatsingscoach.com gebruikt wordt om na te kunnen gaan welke pagina’s iemand bezoekt. In een sessie-cookie worden geen persoonsgegevens opgeslagen. De informatie in een sessie-cookie wordt verwijderd nadat je Herplaatsingscoach.com verlaat.


WordPress.com statistieken

Herplaatsingscoach.com is een zgn. self-hosted WordPress website. Hierbij wordt er ook gebruik gemaakt van een statistieken dashboard. Hierbij worden de datum, tijd en de opgevraagde pagina/url, informatie als de gebruikte browser, de website die een bezoeker bij Herplaatsingscoach.com gebracht heeft of zoektermen die gebruikt zijn geregistreerd. Dit gebeurt anoniem en kan niet via IP-adressen herleid worden naar individuele bezoekers. We gebruiken daarvoor een plugin Koko analytics.


Toestemming voor het plaatsen van cookies

In Telecommunicatiewet van oktober 2014 mbt de wijziging van artikel 11.7a, de zogeheten Cookiewet, vallen alle cookies die door Herplaatsingscoach.com gebruikt worden onder de uitzonderingen waarvoor geen toestemming vereist is.
In- en uitschakelen van cookies (van andere partijen) en verwijdering daarvan

Meer informatie omtrent het in- en uitschakelen en het verwijderen van cookies kan je vinden in de instructies en/of met behulp van de Help-functie van jouw browser. Ook zijn er tools als Ghostery om inzicht te krijgen in welke cookies er geplaatst worden inclusief de mogelijkheid deze blokkeren.

Het contactformulier op Herplaatsingscoach.com
Maak je gebruik van het contactformulier op deze site, dan ben je verplicht een werkend mailadres te vermelden en een vraag te stellen of een opmerking te plaatsen.

Je mailadres is nodig zodat wij kunnen reageren op je vraag of opmerking.

Het ‘contactformulier’ ontvangen wij als e-mail via de webhost Siteground (webmail)

Zodra jouw vraag of opmerking door ons is beantwoord, gooien wij zowel jouw e-mail als mijn antwoord op jouw mail in de ‘prullenbak’, waarna de webmail deze mailtjes na 30 dagen automatisch definitief verwijdert.

Jouw e-mailadres wordt niet door ons bewaard, nergens door ons opgeslagen, dus ook niet in het adressenbestand van mijn e-mailprogramma en nooit doorgeven of verkocht aan anderen

Je hebt het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van jouw gegevens, zoals je die zelf hebt opgegeven . WordPress is in staat alle gegevens die op Herplaatsingscoach.com verzameld zijn, gekoppeld aan je mailadres, te bundelen en die je toe te sturen op het mailadres in kwestie. Laat ons weten van welk mailadres wij dit moeten checken en je krijgt een zip-bestandje gemaild.


Enkele belangrijke opmerkingen m.b.t. de beveiliging

Herplaatsingscoach.com heeft een beveiligde (https) verbinding. Dit betekent dat de gegevensoverdracht tussen jouw apparaat en deze site veilig is en dat deze gegevens niet onderschept kunnen worden door externe sites of apps.

De (beveiligings)updates van Windows en Apple worden automatisch geïnstalleerd op alle computers die wij gebruiken. Ook zorgen wij ervoor dat wij – gemiddeld binnen enkele uren – nieuwe versies van WordPress en de verschillende plugins installeren

Contactgegevens
Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op deze website.
Een rechtstreeks mailtje naar ons mailadres wilma (@) Herplaatsingscoach.com.nl kan natuurlijk ook.

Klachten over de wijze waarop wij omgaan met je persoonlijke gegevens?
Heb je toch klachten over de manier waarop wij met je privacy en de door jou verstrekte persoonsgegevens om ga? Dan kun je een klacht indienen bij de toezichthouder Autoriteit Persoonsgegevens: ‘Tip ons‘.