herplaatsingscoach

Pip is niet alleen knap maar ook heel slim

Lief, knap en zeer slim is deze 3 jarige teef. Haar naam is Pip. Pip is gechipt, gevaccineerd, gesteriliseerd en is een kruising tussen een BC en een Berner Sennenhond. Ze ziet eruit als een BC maar is groter. Ze weegt ongeveer 22 kilo. 

Pip is slim en vindt het geweldig leuk om met de eigenaar bezig te zijn. Ze heeft een aantal cursussen gevolgd. Ook hersenwerk doen wordt Pip blij van. Heerlijk wandelen en spelen met andere honden is ook een hobby. Ze gaat één keer week naar de dagopvang en daar zien ze haar graag. Met het loslopen zijn hazen wel iets om achteraan te rennen als ze de kans krijgt. De eigenaren zijn wat onzeker in loslaten lopen maar als Pip losloopt luistert de goed. Hoe Pip met katten is dat is niet bekend. 

Onbekende mensen die in huis komen zal ze even naar blaffen en enthousiast begroeten. Bij haar huidige eigenaren blijft ze netjes op haar kussen met een kong als er bezoek binnen komt. Daarna komt ze rustig kennismaken en binnen 5 minuten ligt ze aan de voeten van het bezoek. Volwassenen zijn helemaal prima voor Pip. Kleine kinderen vindt Pip niet fijn en dat is dan ook de reden dat ze herplaatst moet worden. Sinds er een klein kindje in huis is, is duidelijk geworden dat Pip en kleine kinderen geen goede combinatie is. Als er kleine kinderen zijn en Pip heeft de ruimte om weg te gaan zal ze daarvoor kiezen. Kan ze niet weg als een kindje dichtbij komt dan bestaat de kans dat ze zal happen. 

Pip is een knuffelkont. Zeer makkelijk in de omgang, luistert goed, kan mee in de auto, is zindelijk en sloopt niet. Ze is dol op voertjes maar ze heeft wat gevoelige darmen dus ze kan niet zomaar alles eten. Een geweldig lieve, gave, sociale teef die een nieuwe eigenaar zoekt die met haar op avontuur gaat. 

Een nieuwe eigenaar die graag bezig is, trainen met de hond. Die geen kleine kinderen in huis heeft. Die de tijd heeft voor haar en weet wat een hond als Pip nodig heeft. Denkt u die perfecte nieuwe eigenaar voor Pip te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met knappe Pip die in Gemert verblijft.