herplaatsingscoach

GEPLAATST: Oliver is gaaf!

Oliver heeft wat weg van een boerenfox. Het formaat, slim zijn, aanhankelijk en willen knuffelen. Oliver is geen boerenfox maar een kruising van wat voor rassen dan ook. Knap is hij sowieso én erg lief. Oliver is 4 jaar, weegt 18 kilo, is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Hij zoekt een nieuwe eigenaar omdat hij niet op zijn plek zat bij de voormalige eigenaren, hij verblijft nu bij een gastgezin. Oliver is een knuffelkont en ligt heel graag bij zijn eigenaar. Mensen zijn dan ook erg leuk want daar krijg je aandacht en lekkere snackjes van. Omdat Oliver op jonge leeftijd tot twee keer toe is gegrepen door meerdere honden in het park, reageert hij niet altijd goed op iedere hond. Bij sommige honden is er geen probleem, bij andere honden gaat Oliver tekeer. Hier heeft hij goede begeleiding in nodig. Oliver is geen knokker, hij maakt alleen geluid door te grommen en blaffen. Er zijn ook honden die hij erg leuk vindt.

Oliver is niet echt gewend in de auto mee te gaan maar is niet wagenziek. Hij kan wat onrustig zijn in de auto maar op langere stukken gaat hij rustig liggen. Oliver kan op veilige stukken los lopen en luistert dan meestal als hij geroepen wordt. Oliver kan prima met grote kinderen, boven de 16, maar van kleine kinderen wordt hij zenuwachtig en daar is hij geen goede combinatie mee. Hij is zindelijk en kan een paar uur alleen zijn (na gewenning). Een lieve, leuke, vriendelijke reu deze Oliver.

Voor Oliver wordt een eigenaar gezocht de hem goed kan begeleiden tijdens het wandelen en het
tegen komen van andere honden. Iemand die een hond zoekt die heel graag bij de eigenaar in de buurt is, graag bij de eigenaar ligt. Die leuke actieve dingen met Oliver doet want hij wil graag met zijn eigenaar bezig zijn en laten zien hoe slim hij is.

Denkt u de perfecte nieuwe eigenaar voor leuke, lieve Oliver te zijn stuur dan een uitgebreide mail
incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.nl en wie weet maakt u binnenkort
kennis met Oliver die in Hellouw verblijft.