herplaatsingscoach

Leuke Nayla

Wat een lieverd is dit gesteriliseerde teefje van 6 jaar. Nayla is een kruising van een Amstaff en een Bordercollie, ze weegt 17 kilo. Nayla is een zeer makkelijke hond. Ze blaft zelden, is heel vriendelijk naar onbekende mensen en kinderen, loopt netjes aan de riem, is een knuffelkont, kan mee in de auto en met het openbaar vervoer, kan een aantal uur alleen thuis zijn, sloopt niets en ze kent de basiscommando’s. Wat wil een hondeneigenaar nog meer!

Als de eigenares van Nayla geen medische problemen zou hebben had Nayla nooit ter adoptie komen te staan. Omdat de eigenares Nayla nu niet meer kan geven wat ze nodig heeft is er met veel verdriet besloten een nieuwe eigenaar voor Nayla te gaan zoeken.

Nayla is bijna de perfecte hond. Waar ze moeite mee heeft is grotere groepen honden. Daar wordt ze onrustig van en gaat dan blaffen. Maar met een gewone kennismaking met een hond is het geen probleem. Ook is Nayla bang voor vuurwerk en wil buiten achter katten aan. Niet om ze op te eten maar omdat ze heel interessant zijn.

Nayla is gewoon een hele lieve, leuke gezellige teef om in huis te hebben. Ze heeft een vriendelijke inborst en verdient de allerliefste, fijnste nieuwe eigenaar.

Denkt u dé perfecte nieuwe eigenaar voor lieve Nayla te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl. foto’s van huis en tuin/balkon naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet mag u binnenkort met Nayla kennismaken. Ze verblijft in Zeist.