herplaatsingscoach

Molly is slim

Dit leuke, aanhankelijke teefje is Molly. Molly is een klein formaat, gesteriliseerd teefje van 2 jaar. Molly komt uit het oorlogsgebied in Oekraïne. Het is onbekend wat voor een ras het is, waarschijnlijk is ze 80% Schipperke. Ze is slim, heeft een atletische bouw, kan enorm hard rennen en is daarbij heel wendbaar. Binnen is ze rustig maar waaks. Ze luistert goed en is goed af te leiden als ze blaft. Streng zijn of een harde stem gebruiken vindt Molly niet fijn en dan kruip ze ‘als een geslagen hond’ in elkaar. Binnen speelt ze graag met knuffeltjes, die ze verzamelt en naar je toe komt brengen.

Molly is een slim hondje maar is onzeker en heel gevoelig. Ze heeft een ervaren eigenaar nodig die het leuk vindt om met haar ‘te werken’. Ze houdt van wandelingen, het liefst in gebieden waar ze los kan rennen. Ze luistert goed en laat zich makkelijk weer aanlijnen. Tijdens een wandeling maakt Molly constant oogcontact met de eigenaar.

Molly vindt visite spannend. Ze gaat in eerste instantie blaffen maar komt na een tijdje toch even kijken en snuffelen. Als mensen haar direct willen aaien dan kan ze van zich af bijten. Pas als ze mensen een paar keer gezien heeft komt ze uit zichzelf kwispelend naar de visite toe. Als Molly je vertrouwd is ze een knuffelbeer en ze ligt dan het liefste lekker bij je. Kleine kinderen blijven spannend voor Molly. Molly verdiend een rustige stabiele omgeving waar ze tot haar recht kan komen. Ze woont nu in Amsterdam en daar zijn te veel prikkels voor haar.

Molly is een gezond teefje. Haar gevoeligheid kan echter wel op haar darmen slaan. Als ze iets te spannend vindt dan slaat ze gerust een maaltijd over en daar kunnen haar darmen niet goed tegen.

Mee in de auto vindt Molly geweldig leuk. Ze is zindelijk en loopt netjes aan de riem en is dol op qualitytime met de eigenaar.

Molly zoekt een nieuwe ervaren hondeneigenaren met een stabiele sociale hond waar ze zich aan op kan trekken. Molly vindt alleen zijn namelijk moeilijk maar met een andere hond naast haar kan ze dat wel goed. Denkt u die geschikte nieuwe eigenaar met andere stabiele sociale hond te zijn voor lieve Molly stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Molly in Amsterdam.