herplaatsingscoach

GEPLAATST Miemy wil graag jullie aandacht

Miemy is een leuk, lief, sociaal, aanhankelijke spring in ‘t veld. Miemy is een Boerenfox van bijna 1 jaar en weegt 7 kilo. Ze is graag bij je in de buurt en het liefst zit ze op schoot of naast je op de bank te knuffelen. Ze slaapt, bij het gastgezin, met de rest van de honden los in huis is zindelijk en sloopt niks.

Met wandelen is alles en iedereen eerst een beetje spannend en daarna leuk om ze dan enthousiast te begroeten. Vogels zijn leuk om achteraan te gaan.

Miemy verblijft bij een gastgezin die een eigen hondenuitlaatservice heeft waar ze elke dag mee meegaat. Daar geniet ze van het loslopen en spelen met andere honden op een omheind terrein. Grote honden zijn in het begin even spannend maar daarna is ze hun beste vriendin. In de auto meegaan is geen probleem.

Miemy zoekt een nieuwe eigenaar omdat haar voormalige eigenares is overleden. Miemy en nog een ander ouder hondje hebben dagen in huis gezeten met hun overleden eigenares. Het oudere hondje moest verdrietig genoeg in worden geslapen omdat hij ziek was en dagelijks medicatie nodig had. Die medicatie en voer had hij al dagen niet gehad en hij was daardoor te zwak geworden. Miemy is er gelukkig goed doorheen gekomen. Ze verdient na deze hele nare ervaring de aller, allerbeste plek.

Miemy zoekt een lieve nieuwe eigenaar. Een nieuwe eigenaar die al een andere sociale hond heeft want dat vindt ze fijn om zich daaraan op te trekken en om mee te spelen. Ze is een andere hond naast zich gewend. Miemy is een schatje en kan soms onzeker zijn. Haar nieuwe eigenaar weet hoe hij/zij haar moet begeleiden en te zorgen dat dit lieve teefje een nog geweldigere volwassen dame wordt. Denkt u die meest geweldige nieuwe eigenaar te zijn met andere leuke sociale hond stuurt u dan een UITGEBREIDE MAIL INCL FOTO’S VAN HUIS EN TUIN naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met lieve, leuke, zeer vriendelijke Miemy die in Schoonhoven bij het gastgezin verblijft.