GEPLAATST: Mandy zoekt een plekje

Wij zijn de zusjes Mandy en Steffi en wij zijn me dan toch leuheuk!!!!
Steffi heeft wat krulhaar en is iets groter dan Mandy. We zijn 1 jaar, gesteriliseerd, gechipt en gevaccineerd natuurlijk. (Hier staat mijn zusje Steffi)

Helemaal zindelijk, sociaal naar mensen en honden. Aan de riem lopen zijn we net pas mee begonnen en daar genieten we steeds meer van. Daar moeten we nog mee oefenen. Onze staartjes, met witte punt eraan zodat we goed opvallen, staat steeds vaker omhoog tijdens het wandelen. Voor andere honden zijn we niet bang hoor. We zijn dan klein van stuk maar daar zijn we niet van onder de indruk aan de riem.

Spelen met andere honden vinden we erg leuk. Bij het gastgezin zijn nog meer andere honden en we vermaken ons dan ook prima. We zoeken beiden een eigenaar die verder met ons de wereld gaat ontdekken. Het is wel belangrijk dat er een ander leuk hondje aanwezig is want als we alleen ergens geplaatst worden is dat gewoon niet gezellig genoeg. We hoeven niet samen geplaatst te worden (al zou dat natuurlijk wel heel leuk zijn) maar dan willen we wel dat er een ander maatje aanwezig is.

We zijn dol op knuffelen met mensen. Op schoot liggen, tegen je aan liggen is waar wij enorm van genieten. Tot er nieuwe eigenaren voor ons worden gevonden verblijven wij bij het gastgezin in
Herwijnen.

Denk je nou dat jij de beste plek voor ons hebt, of voor één van ons, stuur dan
een uitgebreide mail naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet mag je ons dan wel
komen bezoeken. Dikke knuffel van ons.