herplaatsingscoach

Maak kennis met leuke Boedhha

Deze ontzettende knapperd is Boedhha. Boedhha is een kruising tussen een Ridgeback en een Dalmatiër. Hij is 9 maanden en weegt (nu al) 36 kilo. De eigenaren van Boedhha hebben zich wat vergist in wat een kruising als hij nodig heeft en daarnaast is één van de eigenaren erg ziek geworden een aantal maanden geleden. Dat laatste maakt dat er niet genoeg tijd is om Boedhha de begeleiding te geven die hij als jonge reu nodig heeft. Daarnaast begint binnenkort weer een zwaar ziekenhuistraject wat het allemaal nog moeilijker maakt. Er is haast geboden daardoor.

De naam Boedhha doet vermoeden dat er rust en kalmte van deze pup uitkomt. Niets is minder waar. Boedhha is een ongeleid projectiel en zit vol energie. Bij zijn eigenaren gaat hij meerdere keren per dag in de bench (verplicht) om te slapen. Zonder dat gaat hij niet rusten. Maar ondanks dat Boedhha een ongeleid projectiel is zit er geen kwaad in deze blije puber.

Boedhha is een ongeleid projectiel maar heel sociaal naar andere honden. Hij is wat lomp maar als een andere hond een keer blaft is het voor Boedhha gelijk klaar. Spelen met andere honden is het einde voor hem. Wat hij ook helemaal geweldig vindt? Water!!! Water is hij helemaal gek van. Zijn eigenaren wandelen vaak met hem langs de Maas en dat is altijd feest voor Boedhha. Andere honden en water maakt zijn dag.

Boedhha kan mee in de auto maar dan is hij wat onrustig. Hij is zindelijk en kan na gewenning een poosje alleen zijn. Boedhha is geen blaffer, behalve als de bel gaat. Hij kent wat basiscommando’s. Deze knapperd is chemisch gecastreerd.

Boedhha zoekt een eigenaar die begrijpt wat een jonge hond als deze nodig heeft. Een eigenaar met heel wat ervaring en die het een uitdaging vindt om Boedhha te gaan leren een rustige stabiele reu te worden. Voor al die inzet zal Boedhha de nieuwe eigenaar belonen met veel knuffels en liefde. Denkt u die energieke, ervaren nieuwe eigenaar te zijn voor knappe Boedhha stuur dan een uitgebreide mail incl. foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Boedhha die in Nederhemert verblijft.