herplaatsingscoach

lieve zachtaardige Bro

Bro is een mensenhond. Iedereen die hij ziet vindt hij leuk. Bezoek wordt opgewekt ontvangen door hem en hij maakt gelijk contact. Deze lieve reu is 2 jaar, niet gecastreerd, weegt ongeveer 25 kilo, is gechipt en gevaccineerd. Een slimme, lieve hond met een goede neus.

Hij zoekt een nieuwe eigenaar omdat zijn huidige eigenares merkt dat hij niet happy is. Bro vindt het saai en heeft niet genoeg uitdaging, ook al wordt er best veel gewandeld. Bro is af en toe bij een gezin, meerdere mensen en dat vindt hij superleuk. Veel mensen om hem heen en steeds wel iets te doen. Hij is graag met mensen bezig en in actie.

Bro kan prima loslopen maar heeft wat extra begeleiding nodig bij het kennismaken met honden. Bro rent naar iedere hond toe en houdt dan niet veel rekening met de grenzen van de andere honden. Zijn huidige eigenares houdt hem even bij haar tot de andere hond wat dichterbij is en dan kan Bro los om rustig kennis te maken. Hij is niet agressief naar andere honden maar gewoon wat lomp.

Buiten kan hij soms wat onzeker zijn (komt niet dagelijks voor) en dan is het fijn als zijn eigenaar hem daarbij begeleid. Huidige eigenares heeft een fluitje en als Bro dat hoort komt hij direct. Dat haalt hem uit een aankomende ongemakkelijke situatie bijvoorbeeld bij het loslopen. Bro leeft met een kat in huis, dat gaat prima. Hij kan goed alleen thuis zijn en mee in de auto is ook geen probleem. Blaffen doet hij niet veel en dat is toch wel heel fijn bij een grotere hond als Bro.

Een hele lieve, zachtaardige reu die dol is op mensen en ook op honden maar daar iets in begeleid moet worden. Bro zoekt een nieuwe eigenaar die met hem op avontuur gaat. Thuis en tijdens wandelingen met hem traint, hersenwerk laat doen en bij wie hij in de buurt mag zijn als er gerelaxt wordt. Bro is een geweldig maatje.

Denkt u die geweldige nieuwe eigenaar te zijn voor deze fantastische reu stuur dan een uitgebreide mail incl. foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet kunt u hem binnenkort zelf ontmoeten. Hij verblijft in Muiderberg.