GEPLAATST Lieve geweldige Moos

Maak kennis met Moos, een superleuke, lieve 15 maanden jonge hond die op zoek is naar een nieuw liefdevol thuis. Moos is gechipt, volledige gevaccineerd, gecastreerd en klaar om aan zijn nieuwe avontuur te beginnen. Deze lieve reu van 33 kilo is niet alleen prachtige mooi  maar heeft ook nog eens een zachtaardig karakter. Hij heeft 2 cursussen met goed gevolg doorlopen. Een pientere jongen deze Moos.

Aan de riem kan Moos soms blaffen naar andere honden, maar los is hij juist heel sociaal en speels. Hij luistert goed wanneer hij losloopt, tenzij hij een wild speur ruikt, want Moos is een echte speurneus. Hij geniet van autoritjes en gedraagt zich voorbeeldig tijdens het reizen.

Moos gaat een paar keer per week naar de dagopvang en ook daar gedraagt hij zich super goed. In huis is Moos een lieverd, hij heeft nooit iets gesloopt. In de nacht slaapt hij in de bench. Overdag zit hij nooit in de bench. Hij kan een aantal uur alleen zijn zonder problemen.

Moos is een echte knuffelkont, lief en slim. Moos heeft in huis geen ervaring met katten, buiten zijn ze vooral interessant om achterna te gaan, maar hij leeft harmonieus samen met een konijn. Onbekende mensen is geen probleem voor Moos en hij zal dan ook snel vrienden met je maken. Als de bel gaat zal Moos blaffen maar hij is geen overmatig blaffer.

Ben jij op zoek naar een trouwe metgezel die goed is opgevoed dan is deze leuke reu wellicht dé hond voor jou! Dat Moos herplaatst moet worden heeft niets met hem te maken.

Denk jij de perfecte nieuwe eigenaar te zijn voor Moos stuur dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met lieve Moos die in Bergschenhoek verblijft.