herplaatsingscoach

GEPLAATST Leuke, knappe pup Timoos

Ontmoet Timoos. Deze middelgrote / grote poedel reu is bijna 8 maanden jong. Hij verblijft sinds een week bij één van de gastgezinnen. Timoos is voor afstand gekomen omdat zijn voormalige eigenares niet meer voor hem kon zorgen. Het gastgezin zegt: Timoos is gewoon een heerlijke hond. Oud genoeg om geen dingen meer te slopen of binnen te plassen en jong genoeg om nog lekker van het pup zijn te kunnen genieten.

Timoos vindt het super om dingen te leren. Vooral om daar iets lekkers voor als beloning te krijgen. Zijn grootste beloning is wel om lekker dicht tegen je aan te komen liggen. Tegelijkertijd kan hij zichzelf ook goed vermaken. Lekker kauwen aan een kluifje of weloverwogen de pluisjes uit een speeltje halen. Andere honden vindt hij geweldig. Hij geniet in het gastgezin echt van zijn hondenhuisgenootjes. Rennen door de tuin of naast elkaar in slaap vallen. De kat, die ook bij het gastgezin is vindt hij prima. Zelfde voor de overige dieren (kippen, geiten). Hij doet er verder niets mee.

Richting mensen is er ook niks op hem aan te merken. Iedereen is leuk en wordt vrolijk begroet zonder opdringerig te zijn. Een top hond die Timoos! Wat nog wel iets is om aan te werken is het alleen zijn. Dat vindt deze knappe pup namelijk niet heel tof. De nieuwe eigenaar moet daar dus mee aan de gang om te oefenen.

Al met al een superleuke, gezellige knuffelkont die er helemaal klaar voor is om iemand heel erg gelukkig te maken.

Voor Timoos wordt een nieuwe eigenaar gezocht waar al een andere hond aanwezig is. Dit omdat Timoos dat geweldig leuk vindt. Rennen, spelen, samen slapen dat is “de leven” voor deze knapperd. Een eigenaar die de tijd en ruimte heeft. Denkt u die perfecte eigenaar te zijn voor Timoos stuurt u dan een uitgebreide mail incl. foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Timoos die in Tilburg verblijft.