Kyra en Chica, moeder en dochter aka duo penotti

Kyra en Chica zijn de namen van deze moeder en dochter.
Kyra, black & tan is 9 jaar. Chica is 8 jaar.

Ze zijn beiden in goede conditie. Mooie gebitjes, netjes gevaccineerd, gechipt en beiden gesteriliseerd. De eigenares van deze twee schatjes is opgenomen in een hospice en kan niet meer voor ze zorgen. Ze verblijven nu zolang bij familie tot er een nieuwe eigenaar voor ze is gevonden. Kyra en Chica zijn twee makkelijke Jacky’s. Ze kunnen mee in de auto, zijn zindelijk, kunnen een paar uur alleen blijven, lopen prima aan de riem en vinden spelen met elkaar, een balletje of flos helemaal leuk.

De beide dames zijn erg vriendelijk naar mensen en naar kinderen. Naar andere honden blaffen ze als ze aan de riem lopen. Ze zijn de laatste tijd niet echt gewend om los te lopen. Bij de familie waar ze nu verblijven is ook een andere hond en dat is geen enkel probleem. Katten is een minder goed idee voor de dames. Ze zijn graag in de buurt van de eigenaar en komen graag een knuffel halen.

Twee leuke, lieve, vriendelijke en vooral makkelijke teefjes die samen op zoek zijn naar die leuke, gezellige, lieve nieuwe eigenaar. Denkt u die geweldige nieuwe eigenaar te zijn stuurt u dan een UITGEBREIDE MAIL INCL FOTO’S VAN HUIS EN TUIN naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie
weet maakt u binnenkort kennis met dit leuke setje.

GEEN UITGEBREIDE MAIL IS GEEN ANTWOORD!!!!!