herplaatsingscoach

Geplaatst Kyra de krullebol

Lieve Kyra is een middenslag formaat Doodle. Deze knappe gesteriliseerde teef is 4 jr, gechipt en gevaccineerd. Ze weegt rond de 24 kilo. Kyra blaft zelden in huis. Onbekend bezoek kan soms wat spannend zijn en dan zoekt ze steun bij haar eigenaar. Haar nieuwsgierigheid én lekkere snoepjes maken dat ze uiteindelijk toch komt kijken. Kyra kent de basis commando’s. Mee in de auto vindt ze erg leuk. Na gewenning kan ze een paar uur alleen zijn.

Ze is heel sociaal naar andere honden en speelt daar heel graag mee. Ze kan prima loslopen en luistert dan goed. Aan de riem loopt ze ook netjes mits…. er geen auto, motor, scooter voorbij komt. Auto’s, scooters enz maken dat Kyra heel hoog in haar energie komt en aan de riem gaat tollen, rondjes draaien. Als Kyra los loopt op een speelveld en er komt een auto langs rent ze blaffend langs het hek. Het lastige is dat Kyra en haar huidige eigenares in een flat wonen. Meerdere flats naast elkaar en daardoor grote parkeerplaatsen en een drukke plek. Dit geeft de eigenares en Kyra veel stress. Gebleken is als Kyra met iemand anders loopt, die ervaring heeft met honden, ze het veel beter doet. Ze kan het dus wel! Als Kyra los loopt in het bos en er komt een mountenbiker langs gaat ze er blaffend achteraan. Ze doet niets en blijft op afstand maar het is natuurlijk niet de bedoeling. Ook hier heeft ze de juiste begeleiding nodig.

Verder doet ze het super goed in het bos want ze vindt iedere hond en ieder
mens leuk. De (oudere) eigenares kan Kyra niet de juiste begeleiding geven om het gedrag af te leren betreft de auto’s. Dat is de reden dat er is besloten om een nieuwe eigenaar te zoeken voor Kyra.

Kyra is zachtaardig, lief, rustig, knuffelkont en sociaal. Ze zoekt een nieuwe eigenaar die ervaring heeft met honden. Een eigenaar die haar hersenwerk laat doen, want Kyra is slim en vindt dat super leuk om te doen. Een nieuwe eigenaar die Kyra kan begeleiden met de wandelingen waar het drukker is met auto’s. een nieuwe eigenaar die niet in een drukke wijk of stad woont.

Denkt u die ervaren, geweldige nieuwe eigenaar te zijn voor deze lieve teef stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt
u binnenkort kennis met Kyra die in Soest verblijft.