herplaatsingscoach

Knappe leuke Prins

Energieke, leergierige knuffelkont zoekt een geweldig nieuwe eigenaar. Prins is een knappe, energieke tricolor Border Collie van net 1 jaar. Prins moet herplaatst worden omdat zijn huidige eigenares hem niet meer kan geven wat hij nodig heeft ivm medische problemen. Deze lieve jonge reu is heel sociaal naar honden, onbekende mensen en kinderen. Andere honden vindt hij geweldig leuk om mee te spelen.

Hij kent de basiscommando’s want heeft de puppycursus gedaan. Prins is slim, leert graag en is dol op hersenwerk of andere activiteiten. Daarnaast is hij dol op knuffelen met de eigenaar en is hij graag in de buurt. Mee met de auto is leuheuk!! Met wandelen trekt hij (vooral het eerste stuk) aan de riem. Op veilige plekken kan hij loslopen maar als hij vogels ziet dan heeft hij alleen nog daar oog voor.

Prins vindt een bal heel erg leuk en als de bal erbij is heeft hij alleen oog daarvoor. Dan ziet hij geen andere mensen, honden of wat dan ook. Prins is een puber met een lieve inborst, heel sociaal. Er is natuurlijk ook nog genoeg te leren en te trainen. Prins zijn huidige eigenares heeft geen hondenervaring en Prins is de eerste hond. De taak van de nieuwe eigenaar om verder te gaan met trainen en begeleiden zodat Prins een stabiele volwassen hond wordt.

Alleen zijn kan Prins niet. Dat vindt hij erg moeilijk en gaat dan blaffen. Hier moet dus aan gewerkt worden. Het bijzondere is dat Prins in de auto prima een poosje alleen kan zijn.

Prins zoekt een ervaren BC eigenaar die actief met hem aan de gang gaat. Die de ruimte en tijd heeft voor Prins. Denkt u die perfecte eigenaar te zijn, misschien wel met een andere sociale hond als maatje voor hem, stuur dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Prins die in omgeving Lopik verblijft.