herplaatsingscoach

Knappe jonge dame Caramel

Wat een leuk blij ei is deze knappe jonge dame van 5 maanden. Caramel is de naam van dit pupje. Ze is een kruising Pomeriaan met Chihuahua. Sociaal naar andere honden, ze gaat een paar keer per week naar de dagopvang en dat doet ze goed. Er wordt voor haar dan ook een nieuwe eigenaar gezocht waar een ander honden speelmaatje voor haar aanwezig is. Niets leuker dan samen dollen.

Caramel is bijna zindelijk, soms gebeurt er nog een ongelukje in huis. Ze kan mee in de auto en loopt goed mee aan de riem. Ze kan op veilige plekken, plekken waar ze eerder is geweest, loslopen. Alleen zijn kan ze heel even, dat moet verder rustig opgebouwd worden.

Ze heeft alle vaccinaties gehad en is natuurlijk gechipt. Omdat haar huidige eigenares haar niet kan geven wat ze nodig heeft wordt er een nieuwe eigenaar voor knappe Caramel gezocht.

Deze kleine dame zoekt een nieuwe eigenaar met ander hondenspeelmaatje. Een nieuwe eigenaar die alle tijd heeft want Caramel heeft energie voor 10. Een eigenaar zonder kleine/jonge kinderen en die ervaring heeft met het opvoeden van een pup.

Denkt u die perfecte nieuwe eigenaar te zijn stuur dan een uitgebreide mail incl. foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Caramel die in Den Bosch verblijft.