herplaatsingscoach

GEPLAATST Knappe Cupcake

Ik ben Cupcake. Ben ik niet knap!? Ik ben, al zeg ik het zelf, een heel schattig, mooi en vriendelijk mannetje! Ze hebben mij gevonden met twee van mijn broers in een doos langs een drukke weg. Dat was in een land hier ver vandaan. Ik ben de stoerste van ons drieën. Ik ben nu een jaar oud. Ze zeggen dat ik een prachtige en een superzachte vacht heb met een soort van manen die lijken op die van een leeuw. Ik kan er dan wel uitzien als een leeuw, ik gedraag me als een lammetje! Ik ben een hele lieve, speelse en zachtaardige kater. Ik word heel graag aangehaald en geknuffeld. Ik knuffel zo graag dat foto’s maken van mij echt geen makkelijke opgave is. 

Ik ben niet zo gek op mijn soortgenoten en daarom zoek ik een huisje waar geen andere katten wonen. Een hond en wat oudere kinderen is geen enkel probleem voor mij. Als het een ruime woning is, kan ik prima als binnenkat leven.

Ik ben kerngezond, gechipt, volledig gevaccineerd, gecastreerd, ontwormd en ontvlooid.

Ik hoop dat ik snel jouw hart mag veroveren! Denk je de ideale, zeer lieve eigenaar voor mij te zijn stuur dan een uitgebreide mail aan wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maak je binnenkort kennis met mij bij het gastgezin die in de buurt van Best wonen. Tot dan.