herplaatsingscoach

GEPLAATST Kleine drama Queen Flo

Dit kleine ieniemienie teefje van 1,8 kilo en 5 jaar jong is Flo. Flo is een kleine drama Queen, een mama’s kindje. Super lief, wil alleen maar knuffelen en kroelen. Buiten vindt ze de meeste mensen en honden eng en wil ze daar liever niet te veel mee van doen hebben. Wandelen in de regen is helemaal een no go voor deze kleine queen. Ze is erg klein en wordt door andere honden snel omvergelopen.

Ze verblijft bij een gastgezin waar nog 10 andere honden zijn. Dat doet ze goed maar ze trekt zich dan wat meer terug als er drukte ontstaat. Bezoek blaft ze naar maar eenmaal op schoot is ze helemaal om en wil alleen maar knuffelen.

Aan de riem loopt ze prima. Ze is niet gewend om los te lopen en dat is ook bij het gastgezin nog niet gedaan omdat ze snel ergens van schrikt en dan weg wil lopen. Flo is geen hondje om kilometers mee te lopen als het druk is met mensen en honden want dat is niet haar ding.

Flo zoekt een lieve, geduldige nieuwe eigenaar waar ze vooral de hele dag bij in de buurt kan zijn. Die haar begeleid buiten bij alles wat ze spannend vindt. Is er niemand in de buurt dan snuffelt ze heel wat af en plast op ieder grassprietje. Ze kan mee in de auto en ook in een buggy blijft ze goed zitten. Dit kleine aandoenlijke teefje verdient een geweldige lieve eigenaar.  

Ze is helemaal nagekeken door de dierenarts en haar gebitje is gedaan want dat was nodig.

Heeft u interesse stuurt u dan een uitgebreide mail incl. foto’s van huis en tuin/balkon naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Flo die in Herwijnen verblijft.