herplaatsingscoach

GEPLAATST: Kijk! Hier is Mingyu

Deze kleine, gesteriliseerde, knappe dame is geboren op 07-08-2021. Ze is super schattig maar deze dame heeft ook pit en een goede dosis energie. Ze is geen schoothondje maar als ze je vertrouwd komt ze wel graag voor aandacht en een aai. In de buurt zijn van haar eigenaar vindt ze fijn. Mingyu (uitspraak als Menyou) vindt mee in de auto wel spannend maar is ze nooit wagenziek. In een mandje of bench in de auto vindt ze het fijnste.

Mingyu is dol op het strand en gaat graag mee de natuur in. Nieuwe drukke omgevingen vindt ze nog wat spannend maar met een baasje die ze vertrouwd gaat ze overal mee heen. Ze kan los lopen wanneer de band met haar baasje gelegd is en het een rustige veilige plek is, zoals langs de zee. Kleine hondjes zijn erg leuk, grote honden zijn spannend. Deze kleine dame is sociaal naar andere honden mits ze rustig kennis kan maken. Vreemde mensen moet ze echt leren kennen maar ze kan door iedereen omgekocht worden met een brokje want Mingyu is een echte snoepkont. Ze doet dan ook alles voor eten. Ze is leergierig en wil heel graag met haar eigenaar werken. Agility vindt ze geweldig. Ook puzzels met snoep er in zijn een echte favoriet. Een bezige dame dus deze kleine Mingyu.

Ze kan goed alleen thuis zijn, loopt netjes mee aan de riem, kan op veilige plekken loslopen en ze is zindelijk. Speelgoed vindt ze niet zo heel erg interessant. Een hengel met een speeltje er aan vindt ze dan weer wel helemaal het einde. Ben jij een zelfverzekerd baasje met geduld? Zoek jij een actief klein hondje om samen een team mee te vormen? Is er een ander leuk, sociaal klein hondje aanwezig? Hou jij van wandelen in de natuur?

Stuur dan een uitgebreide mail met foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie
weet maakt u binnenkort kennis met deze kleine dame die in Vlist verblijft bij een gastgezin.

  • Mingy word niet geplaatst bij een gezin met kleine/jonge kinderen.
  • Mingyu wordt niet geplaatst bij een druk dynamisch gezin.