herplaatsingscoach

GEPLAATST: Keet zoekt een plek

Niet alleen knap maar ook grappig én een knuffelkont. Deze leuke Franse Bull dame heeft het allemaal. Keet is een leukerd en gezond, ze heeft geen korte neus en “snurkt” niet bij het slapen of ademhalen. Ze is gevaccineerd, gesteriliseerd en gechipt. De huidige eigenaren van Keet hebben besloten dat het beter is voor Keet en de situatie thuis dat ze een nieuwe eigenaar krijgt. Met Keet buiten aan de riem lopen is nogal een probleem. Andere honden tegen komen aan de riem geeft de huidige eigenaren veel stress want Keet gaat dat uit haar plaat. Of Keet iets zou doen naar andere honden is niet bekend omdat ze bij andere honden weggehouden wordt, aangezien haar eigenaren het te spannend vinden haar kennis te laten maken. De reu waar Keet mee in huis leeft gaat goed, mits er o.a. geen voer in de buurt is want Keet heeft voernijd. Als ze haar eten krijgt dan gaat dat onder toezicht om te voorkomen dat er iets gebeurt. De andere hond in huis, iets ouder en ook een Franse Bull, vindt Keet erg druk en gaat ook regelmatig in een hoek staan of ergens onder staan om Keet haar drukte maar niet te hoeven ervaren. Met het wandelen buiten, kennismaken met andere honden, is dus echt werk aan de winkel voor de nieuwe eigenaar.

Keet vindt bezoek erg leuk. Ze kan niet stoppen met “aan staan” als er bezoek is. Keet springt op het bezoek, tegen het bezoek, wil op schoot en klimt en klautert aan één stuk door. Omdat Keet de “uitknop” zelf niet kan vinden op die momenten is haar geleerd om in de bench te gaan en daar is ze dan ook gelijk rustig. Ze heeft soms wat begeleiding nodig in het rustig zijn, rustig worden. Waar Keet niet van houdt is vuurwerk. Dat vindt ze erg spannend!

De nieuwe eigenaar heeft met Keet zeker nog werk aan de winkel maar daar tegenover staat een hele leuke, lieve, grappige teef die heel graag bij haar eigenaar in de buurt is en dol is op knuffelen. Samen met de eigenaar nieuwe dingen leren is iets wat Keet ook erg leuk vindt. Mee in de auto is geen probleem en ze kan een poosje alleen zijn (na gewenning). Deze dame is zeer de moeite waard!

Denkt u, na dit goed gelezen te hebben, de perfecte match te zijn met Keet stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Keet die in Veenendaal verblijft.
GEEN UITGEBREIDE MAIL INCL FOTO’S IS GEEN ANTWOORD!!!