herplaatsingscoach

GEPLAATST Jubido is Leuk!

Dit leuke kleine JR reutje is Jubido. Hij is 9 jaar, weegt 5,5 kilo, is gecastreerd, gechipt en gevaccineerd.

Jubido is heel vriendelijk naar (onbekende) mensen. Sociaal naar honden. Hij gaat dagelijks met een uitlaatservice mee. Het enige ras waar hij moeite mee heeft is de Border Collie. Daar is hij door gegrepen toen hij jonger was. Loslopen op veilige plekken doet hij goed, aan de riem lopen geen probleem. Jubido vindt scooters en skaters die snel voorbij komen niet relaxt. Dat wil hij dan laten merken door er achteraan te gaan als hij de kans krijgt.

Zoals de meeste JR is Jubido op zijn rust gesteld. Als hij ligt te slapen wil hij niet gestoord worden. Dat is de reden dan ook dat de huidige eigenaren besloten hebben een nieuwe eigenaar te zoeken voor de kleine man. Er is namelijk een klein kindje in huis en dat is met Jubido geen handige combinatie.

Deze leukerd is aanhankelijk, slim, lief en grappig. Jubido is een geweldig leuk maatje om mee op stap te gaan. Mee in de auto vindt hij niet geweldig maar kan hij wel. Een aantal uur alleen thuis zijn kan Jubido goed en hij is helemaal zindelijk.

Katten en Jubido is geen goede combinatie. Ook vuurwerk is niet aan deze kleine man besteedt want dat is eng, net als naar de dierenarts gaan.

Wat wel heeeeel leuk is? Samen met de eigenaar hersenwerkjes doen of spelen met een balletje. Heerlijke wandelingen maken en samen relaxen op de bank.

Lang verhaal kort: Geweldig leuk, vriendelijk klein reutje deze Jubido. Top maatje die vol energie zit en een JR liefhebber als nieuwe eigenaar zoekt. Denkt u die nieuwe geweldige eigenaar voor deze gezelligerd te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met deze lieverd die in Oegstgeest verblijft.