herplaatsingscoach

GEPLAATST Henk is gewoon een toppertje

Niet alleen ontzettend lief maar ook heel knap is Henk de Springer Spaniel. Henk is net 7 jaar geworden, gechipt en gevaccineerd. Een hele vriendelijk, sociale knuffelkont. Toch is er besloten dat Henk moet verhuizen naar een nieuwe eigenaar.

Henk heeft namelijk moeite met kleine kinderen en bij de huidige eigenaren wordt er iedere week op kleinkinderen gepast. Er is een bijtincident geweest waarbij Henk een kleinkind heeft gebeten. Henk is daarna uitgebreid getest (intern) bij een gedragsdeskundige en er is niets van agressie ervaren. Henk is, naast dat hij kleine kinderen niet fijn vindt (hij loopt er bij weg of zoekt steun bij de eigenaar), een geweldig fijne en makkelijke hond. Mee met de auto is leuk, zeer sociaal naar volwassenen en kinderen boven de 16, zindelijk, sloopt niets, dol op water, knuffelkont, kan los lopen en luistert dan goed, aan de riem ook prima. Henk is gewoon een toppertje.

Hij zoekt een nieuwe eigenaar zonder kleine kinderen over de vloer. Een eigenaar die heerlijke wandelingen met Henk maakt en leuke denk spelletjes bedenkt voor hem om te doen.

Denkt u die geweldige nieuwe eigenaar te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en dan maakt u misschien wel binnenkort kennis met Henk in Rotterdam.