herplaatsingscoach

GEPLAATST Hallo, Herman!

Herman is leuk, knap, gezellig en energiek. Hij is 2 jaar, weegt 14 kilo en is een kruising Boomer/Maltipoo. Herman zoekt een nieuwe eigenaar omdat zijn huidige eigenares hem niet meer kan geven wat hij nodig heeft. Herman wil graag wandelen, bezig zijn, spelen met een flostouw en is dol op aandacht en op schoot of in de buurt liggen. Hij woont met nog 2 andere hondjes, teefjes. Daar speelt hij graag mee. Het zou daarom leuk voor hem zijn als zijn nieuwe eigenaren ook een sociale speelse hond hebben als maatje. Niets leuker voor een hond dan spelen met een hondenmaatje. Herman is nooit enige hond geweest.

Herman kan mee in de auto en zelfs met het openbaar vervoer “bus, tram” is hij gewend. Hij loopt netjes aan de riem. Andere honden gaat de ene keer beter dan de andere keer want Herman heeft zijn voorkeuren. Hij kan dan gaan blaffen aan de riem. Onbekende mensen zijn prima voor hem en helemaal als ze wat lekkers bij zich hebben. De basiscommando’s kent hij goed, kan met de andere hondjes prima meerdere uurtjes alleen in huis zijn.

Herman is gecastreerd, gevaccineerd en gechipt. Hij zoekt een nieuwe eigenaar, liefst waar al een andere sociale hond aanwezig is, die het leuk vindt om met de hond bezig te zijn. Wandelen, hersenwerk, spelletjes enz. Herman heeft best wat energie en dat raakt hij graag kwijt door leuke dingen te doen.

Denkt u die perfecte nieuwe eigenaar voor deze leukerd te zijn stuurt u dan een
uitgebreide mail inclusief foto’s van huis en tuin/balkon naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie
weet maakt u binnenkort kennis met Herman in Zuid Holland.