herplaatsingscoach

Grappige energieke Coco

Is ze knap die Coco of is ze knap? Coco is niet alleen knap maar ook een enorme knuffelkont. Een knuffelkont met flink wat energie. Deze gesteriliseerde teef is 3 jaar, gechipt en gevaccineerd. Ze is zeer gespierd en weegt 11 kilo.

Naar (onbekende)volwassenen en kinderen is Coco super lief. Ze vindt aandacht helemaal fantastisch. Ligt dan ook het liefst tegen of op haar eigenaren als het even kan. Ze kan ook rustig in haar mandje of bench liggen en dan het liefst in de meest relaxte houdingen. Ze is dol op water, vooral als het uit een sproeier komt of uit een tuinslang.

Buiten met uitlaten is het een pittige tante naar andere honden. Ze gaat dan enorm te keer. De huidige eigenaren vinden het erg moeilijk om haar daarin te begeleiden en hebben het gevoel niet vooruit te komen met Coco. Er is daarom besloten om een nieuwe eigenaar voor Coco te zoeken die ervaring heeft en met haar gaat trainen andere honden op een fatsoenlijke manier te passeren. Coco woont bij haar huidige eigenaren met een andere teef. Die was al aanwezig toen ze als pup erbij kwam. Ze spelen ook samen zo nu en dan. Coco kan het dus wel!!

Coco is leuk, grappig, lief, knuffelkont. Ze heeft toen ze 6 maanden een bos operatie gehad wat maakt dat ze nu helemaal in orde is. Ze blaft niet veel, behalve als de bel gaat. Ze kan mee in de auto en kan alleen thuis zijn een paar uurtjes. Ze kent de basiscommando’s maar als er geen snoepje te verdienen is dan houdt ze zich soms van de domme. Slimme tante die Coco!  

Een superleuke Franse Bull deze Coco. Denkt u die ervaren nieuwe eigenaar te zijn voor deze knapperd stuur dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet mag u binnenkort knuffelen met Coco die in Maarssen verblijft.