herplaatsingscoach

Geweldige Saar

Deze geweldige, lieve kruising labrador teef is Saar. Saar is 3 jaar, weegt 26 kilo, is gesteriliseerd, gechipt en heeft alle vaccinaties. Vanaf pup woont ze bij haar eigenaren, ze is een Nederlandse hond. Door een onprettige ervaring met andere honden op een andere plek dan thuis één jaar geleden ongeveer, is Saar sindsdien feller op sommige honden geworden tijdens het uitlaten. Dit geeft de huidige eigenaren stress en maakt dat men heeft besloten een nieuwe eigenaar te zoeken voor Saar.

Saar is zo goed als de perfecte hond. Sociaal naar mensen, sociaal naar kinderen, kan alleen zijn, kan mee in de auto en speelt graag een spelletje met de bal. Saar is geen schoothond maar is wel graag in de buurt van haar eigenaar. Ze kent heel wat commando’s door alle cursussen die ze met haar eigenaren heeft gevolgd. Ze luistert dan ook over het algemeen heel goed. Katten vindt Saar spannend en heeft daar respect voor.

Normaliter kan ze goed loslopen maar haar eigenaren durven dat niet goed meer. Ook al heeft Saar nare ervaring met bepaalde honden (rassen) toch heeft ze ook zeker hondenmaatjes waar ze het heel goed mee kan vinden en graag mee speelt. Honden van haar formaat zijn sowieso leuk. Een aantal kleinere soorten vindt ze niet fijn. Daar heeft ze goede begeleiding bij nodig van een ervaren eigenaar.

Denkt u die ervaren, geweldige nieuwe eigenaar voor knappe, lieve Saar te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Saar die in Cruquius verblijft.