herplaatsingscoach

En hier is: Sanja

Lieve, ietwat onzekere, Sanja zoekt een nieuwe eigenaar. Deze knappe gesteriliseerde teef van 8 jaar en 15 kilo is een schatje. Ze is heel graag in de buurt van haar eigenaren en is dan ook dol op knuffelen. Heerlijk tegen de eigenaar aanliggen en samen een filmpje kijken op de bank. Ook al is ze erg aanhankelijk Sanja kan ook prima een aantal uur alleen zijn. Ze is gewend aan de drukte van een stadswijk. Ze loopt dan prima aan de riem. In het centrum van de stad trekt ze meer en dan is ze wat minder op haar gemak.

Naar het bos en daar heerlijk loslopen is helemaal fantastisch. Dat doet ze erg goed, gaat niet ver uit de buurt van haar eigenaar. Andere honden zijn tijdens het loslopen het leukste wat er is. Ze wil daar heel graag mee spelen en rennen. Sanja is dan ook zeer sociaal. Mocht er tijdens het wandelen in het bos een hond naar Sanja toekomen die iets te heftig is dan zal ze die netjes een snauw geven. Sanja is een ster in hondentaal. Als ze aan de riem zit reageert ze amper op andere honden.

Er zijn een paar dingen die Sanja minder leuk vindt. Katten en Sanja is geen handige combinatie want daar wil ze achteraan. Vuurwerk vindt ze eng en water is niet per se haar ding.

Onbekende mensen die binnenkomen zal ze naar blaffen maar als ze genegeerd wordt en begeleid door de eigenaren houdt dat vanzelf op en is ze er na een poosje helemaal prima mee. Allemaal dingen die prima te sturen of te begeleiden zijn. De reden dat ze een nieuwe eigenaar zoekt heeft niets met dit alles te maken.

Totdat de baby werd geboren ging alles goed met Sanja bij haar eigenaren. Maar de geluiden en de bewegingen die de baby maken zorgen ervoor dat Sanja veel stress ervaart. Sanja ging steeds meer blaffen en werd onrustig in huis. Dat maakt dat er nu uiteindelijk, met veel verdriet, is besloten om een nieuwe eigenaar voor Sanja te zoeken.

Sanja is een lieve vrolijke teef. Ze zoekt een nieuwe eigenaar die haar dagelijks heerlijke wandelingen kan bieden waar ze los kan lopen en kan spelen met andere honden. Deze lieve teef is slim. Ze vindt hersenwerk erg leuk en spelen met een flos. De nieuwe eigenaar vindt het dan ook erg leuk om met Sanja een trekspelletje te doen met de flos of haar hersenwerk aan te bieden. Samen met de eigenaar op avontuur is natuurlijk ook heel leuk maar heerlijk chillen op de bank kan ook. Deze dame is van alle markten thuis.

Denkt u dé perfecte nieuwe eigenaar voor Sanja te zijn stuurt u dan een uitgebreide mail incl. foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Sanja die in Haarlem verblijft.