herplaatsingscoach

GEPLAATST: En hier is: Charlie

Lieve, zachtaardige Charlie is klaar voor adoptie! Dit vriendelijke heertje verovert je hart in no time. En heb je eenmaal een plekje in zijn hart, dan is hij de jouwe voor altijd! Lieve Charlie kijkt graag de kat uit de boom voordat hij je wilt leren kennen. Dit mannetje is eerder onzeker dan zeker te noemen en heeft een geduldig baasje nodig die hem liefdevol begeleidt terwijl hij de wereld in zijn eigen tempo ontdekt.

Charlie heeft al veel geleerd, luistert naar zijn naam en loopt buiten netjes aan de riem met je mee. Charlie wordt in december 2 jaar, weegt 13 kilo, is gevaccineerd, gecastreerd en gechipt. Ook is Charlie geopereerd aan beide achterpoten vanwege een patella luxatie. In het gastgezin heeft hij alle aandacht en zorg gekregen om hier doorheen te komen en dat heeft hij fantastisch gedaan. Lange wandelingen zullen langzaam opgebouwd moeten worden doordat Charlie hierdoor weinig spiermassa heeft ontwikkeld. Extra supplementen blijken een goede ondersteuning te zijn en deze krijgt hij dagelijks via een tabletje binnen. Als je eenmaal in zijn hart zit dan heb je een trouwe vriend voor het leven, en waar jij bent zal Charlie zijn. Hij houdt ervan om heerlijk tegen je aan te liggen en met je knuffelen, en speelt graag met de andere honden in het gastgezin. Buiten is Charlie eerder afwachtend dan ondernemend als het gaat om contact met andere honden.
Niet te gek, niet te druk, niet teveel prikkels en lawaai maar gewoon een fijne, lieve, leuke en zachtaardige baas die alle tijd voor hem heeft en neemt. Dát is waar Charlie naar op zoek is. Het liefst met een andere sociale en stabiele hond waar hij lekker mee kan ravotten en spelen. Charlie kan heel goed met kleine kinderen en andere kleine huisdieren. Hij is wat angstiger als het gaat om mannen, dan duurt het iets langer eer hij aan je gewend is.

Lieve, leuke Charlie verdient oprecht een gouden mandje! Denk jij dat platina mandje in huis te
hebben staan stuur dan een uitgebreide mail inclusief foto’s van huis en tuin naar
wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maak jij dan binnenkort wel kennis met deze lieverd die
bij een gastgezin in Ravenstein verblijft!