herplaatsingscoach

Een tango met Django?

Django is de naam van deze lieve en zeer knappe gecastreerde Duitse Herder reu van 2 jaar. Django woont samen met een teef en dat gaat samen heel goed. Buiten zijn ze samen een span en daar zit het probleem. Omdat de teef snel hoog in haar energie zit (kruising Boxer) reageert Django daar op. Een ongelukkige situatie omdat Django onzeker is en hij zich optrekt aan de teef, zij is zijn voorbeeld. Omdat hij mee gaat in haar energie wordt zijn drift hierdoor groter wat het uitlaten van beide honden moeilijk maakt en bij één van de eigenaren sowieso daardoor niet lukt, ook niet als Django alleen mee gaat. Heeft Django de mannelijke eigenaar mee, tijdens de wandeling, dan luistert hij super goed en voelt zich relaxt. Hij is dan heel goed te sturen en begeleiden.

Django is een super lieve, zachtaardige, speelse, slimme knuffelkont. Onbekend bezoek verwelkomt hij enthousiast. Hij vindt het heerlijk om mee te gaan in de auto. Kan goed los lopen en luistert erg goed, mits de teef er niet bij is. Django vindt het fantastisch om samen met zijn eigenaar te trainen en actief bezig te zijn. Hij is heel trouw. Django gaat 2x per week mee met de hondenuitlaatservice en doet dat prima al wordt hij niet bij kleine hondjes gelaten. Alleen thuis zijn gaat goed mits de andere teef erbij is. Zonder de teef bij hem in huis is Django nerveus. Django heeft een stabiele, sociale hond naast zich nodig waardoor hij ziet hoe het allemaal moet. Ook vindt hij het fijn om met de andere hond te spelen, tegenaan te slapen en samen te struinen.

Django weegt ongeveer 33 kilo, is gecastreerd, gevaccineerd, gechipt en heeft geen medische problemen. Voor Django wordt een nieuwe eigenaar gezocht met andere sociale stabiele hond die hem rust geeft. Een nieuwe eigenaar die ervaring heeft met Herders en die de tijd heeft om met de honden te trainen, bezig te zijn. Geen andere kleine dieren in huis zoals katten want dat is een no-go voor Django.

Denkt u die geweldige nieuwe eigenaar te zijn voor deze lieve, vriendelijke Duitse Herder stuurt u
dan aub een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie
weet maakt u binnenkort kennis met Django die in Dordrecht verblijft.