herplaatsingscoach

GEPLAATST: Een bank voor Champ?

Deze grote gecastreerde, lieve reu van 4 jaar heeft zelf niet in de gaten hoe groot hij is. Ruim 50 kilo is Champ met een schofthoogte van 70cm. Een Chihuahua kan hem nog de baas zijn want Champ is zeer sociaal naar honden. Speelt er ook heel graag mee. Ook al is hij groot en ziet hij er door zijn kleur misschien imposant uit Champ is een schatje. Onbekende mensen geen probleem. Hij is een allemansvriend. Lomp kan hij wel zijn in zijn enthousiasme. Katten is hij nieuwsgierig naar maar vindt ze ook spannend. Kleine kinderen is het enige waar Champ geen fan van is. Maken te veel herrie en zijn gewoon niet zijn ding. Kinderen onder de 17 zijn geen optie voor deze reus.

Champ kan prima alleen blijven en mee in de auto. Hij loopt goed aan de riem maar ook los doet hij het geweldig. Hij luistert en komt gelijk als je hem roept. Samen spelen met honden, met een tak of balletje als hij maar lekker bezig kan zijn. Champ kent de basiscommando’s.

De reden dat Champ herplaatst moet worden is dat hij nu vele dagen per week alleen is omdat zijn eigenaren moeten werken. Tot voor kort werkte één van de eigenaren thuis en in de buurt maar dat is nu niet meer. Champ verdiend meer aandacht en heerlijke wandelingen. Samen op avontuur met de nieuwe eigenaar of heerlijk in de buurt liggen. De nieuwe eigenaar krijgt een geweldige hond aan deze knappe grote kruising reu.

Denkt u die nieuwe toffe eigenaar te zijn met genoeg ruimte voor deze knappe grote reu stuurt u dan
een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.nl en wie weet
maakt u binnenkort kennis met Champ die in Den Bosch verblijft.