GEPLAATST Donna, een Black Beauty

Deze Black beauty heeft de naam Donna. Donna is de meest makkelijke hond die je hebben kunt. Netjes opgevoed, zeer vriendelijk en sociaal naar volwassenen en oudere kinderen. Kleine kinderen en Donna zijn alleen geen goede combinatie. Door pesterijen van een kindje jaren geleden vindt Donna kleine kinderen niet okay. Dit is dan ook de reden dat Donna herplaatst moet worden. De huidige eigenaren hebben kleinkinderen en dat maakt dat men op zoek is naar een nieuwe eigenaar voor Donna.

Donna is tof, lief, zindelijk, rustig, kan mee in de auto, kan alleen zijn, sociaal naar andere honden, leeft met een kat in huis, dol op knuffelen en is aanhankelijk. Ze kan loslopen maar ook aan de riem is het geen probleem en loopt ze met een losse lijn. Mee in de auto is leuk en zeker als er gewandeld gaat worden. Spelen met balletjes of met stokken, allemaal leuk.

Donna is 7 jaar, gesteriliseerd, gechipt, gevaccineerd, heeft geen allergieën en is verder gezond. Kruising Labrador met een snufje Friese Stabij in haar. Ze zoekt een nieuwe eigenaar die heerlijke wandelingen met haar maakt. Mocht er een houtkachel aanwezig zijn dan zijn dat extra punten vwb Donna want ze vindt het fantastisch om daar heerlijk voor te liggen chillen. Een andere hond is geen must maar een speelmaatje kan Donna zeker waarderen.

Denkt u de nieuwe leuke eigenaar te zijn voor Donna stuur dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Donna die in Exloo verblijft.