Cloi, een lieve lerende puber

Zeg hallo tegen Cloi! Dit lieve puppenkind weegt plusminus 11 kilo, is zindelijk, gevaccineerd, gechipt
en wordt midden april 1 jaar.

Lieve Cloi is wat voorzichtig en gereserveerd in het eerste contact en kan dan van zich laten horen. Maar heeft ze je leren kennen en is het vertrouwen er dan heb je er een vriendin voor het leven bij! Cloi is (na gewenning) een enthousiaste, lieve, aanhankelijke knuffelkont en is graag bij haar eigenaar in de buurt!

Cloi is een uitstekend gezinshondje en stapelgek op de kinderen in het gastgezin. Dit lieve meisje heeft nog wel wat te leren en kan daar de nodige sturing en bemoediging bij gebruiken. Cloi luistert goed naar haar naam en komt zodra je haar roept. Binnen in huis dan. Buiten neemt haar jacht instinct het over en is ze snel afgeleid door alles wat ze ruikt en tegenkomt. Cloi is dan ook geen hondje wat je zomaar los kunt laten lopen op een open terrein.

Cloi trok in het begin enorm aan de riem maar dit is al sterk verbeterd sinds er in het gastgezin is begonnen met het oefenen om niet te trekken aan de riem. Deze lieverd houdt van spelen, een baasje met een ander stabiel hondenvriendje waar ze heerlijk in de tuin mee kan ravotten en spelen zou fantastisch zijn en is een must.

Cloi is aan het puberen en kan de grenzen van de andere honden in het gastgezin makkelijk opzoeken. Met name wanneer dit om een botje gaat. Maar Cloi is daarentegen ook weer makkelijk te corrigeren en heeft genoeg aan een zachte aanpak.

Wat Cloi zoekt? Een lieve, geduldige nieuwe eigenaar waar ze heerlijk op de bank tegenaan kan kruipen, die haar kan begeleiden en sturen, die ervaring heeft met het opvoeden van pups én die een ander sociaal en stabiel hondenmaatje heeft waar ze lekker mee kan spelen, mee kan knuffelen en waar ze van kan leren. Een nieuwe eigenaar die jachttraining met haar gaat doen bijvoorbeeld.

Denk jij nu dat gouden mandje te hebben staan, stuur dan een uitgebreide mail inclusief foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maak jij binnenkort dan kennis met dit ontzettend lieve dametje die in een gastgezin in Ravenstein verblijft!