GEPLAATST Charlie X is knapperdeknap

Charlie is niet alleen erg grappig en slim maar ook een knuffelkont én knapperdeknap. Dit leuke gecastreerde reutje van 2 jaar is een X JR met Teckel. Hij is helemaal gezond, gechipt en gevaccineerd.

Mee in de auto kan soms nog spannend zijn als er wat leuks gaat gebeuren maar op de terugweg is Charlie dan relaxed want moe van alle avonturen beleven.

Charlie kent de basis commando’s, is zindelijk en hij is heel sociaal naar mensen en honden. Hij kan trekken aan de riem en kan gaan blaffen als hij dan mensen of honden tegen komt. Onbekend bezoek in huis wordt blaffend welkom geheten. Hier heeft hij de juiste begeleiding bij nodig. In huis stopt het blaffen snel als hij wordt genegeerd. Buiten heeft hij wat meer begeleiding nodig. Hij bedoelt het niet kwaad hij is gewoon enthousiast.

Loslopen, op veilige plekken, doet hij heel goed. Andere honden zijn super gezellig om mee te spelen, een leuk sociaal honden speelmaatje zal Charlie dan ook erg waarderen en heeft de voorkeur bij de nieuwe eigenaar. Naast spelen met andere honden vindt Charlie het ook geweldig leuk om samen met de eigenaar hersenwerk te doen of nieuwe dingen te leren. Hij leert snel die Charlie.

Charlie verblijft bij een gastgezin samen met nog een aantal andere honden. Ook zijn er 2 kinderen en ook dat gaat goed. Charlie moest bij zijn voormalige eigenaren weg omdat hij steeds meer verlatingsangst kreeg. Dat werd aangewakkerd door het andere oude hondje in huis. Voor iedereen was het beter om voor Charlie een nieuwe eigenaar te gaan zoeken. Charlie kan bij het gastgezin prima een paar uur alleen zijn met de andere honden.

Denkt u die perfecte nieuwe eigenaar te zijn voor dit leuke reutje en heeft u een leuk, sociaal speelmaatje voor hem stuurt u dan een uitgebreide mail incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met dit leuke vriendelijke reutje die in Ravestein bij het gastgezin verblijft.