Buddy zoekt een buddy

Buddy is de naam van deze Doodle. Hij is gecastreerd en 3 jaar oud. Buddy is een hond die veel rust en regelmaat nodig heeft. Met veel drukte wordt hij onrustig. In een gezin met 2 volwassen en 2 pubers komen er nogal eens mensen en jeugd over de vloer en dat vindt buddy lastig. Hij kan dan heel moeilijk zijn rust vinden. Dat is dan ook de reden dat er een nieuwe eigenaar wordt gezocht voor Buddy.

Voor zijn eigen gezin is Buddy een lieve enthousiaste hond. Hij vindt het geweldig om samen met de eigenaar bezig te zijn. Spelen, speuren, commando’s opvolgen vindt hij erg leuk en hij pakt alles snel op want deze knapperd is slim. Hij kan prima alleen thuis zijn en is daar veelal rustig. Buddy kan heel leuk spelen met andere speelse honden. Met sommige honden heeft hij moeite en dan kan hij erg lelijk doen. Het zou voor Buddy fijn zijn om een andere stabiele, speelse hond naast zich te hebben als voorbeeld en als speelmaatje. De basis commando’s kent hij goed want hij heeft verschillende trainingen gevolgd met zijn eigenaren.
Buddy is de eerste eigen hond voor het gezin waar hij nu woont. Hij zoekt nu een eigenaar die veel ervaring heeft met honden en met Buddy aan het trainen gaat en hem op de juiste manier kan begeleiden. Scooters die langsrijden als hij aan de riem loopt zijn een trigger. Ook kan Buddy blaffen naar mensen en andere honden aan de riem. Er is nogal wat te trainen en oefenen met deze knapperd. Ervaring met honden opvoeden en trainen is een vereiste.

Bent u een rustige eigenaar, heeft u geen dynamisch druk gezin, heeft u ervaring met honden als Buddy mail dan een uitgebreide mail naar wilma@herplaatingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Buddy die in Rotterdam verblijft.