Bowie is gezellig

Bowie is een leuk, vriendelijk, zeer gezellig, klein formaat reutje van 2 a 3 jaar. Dat Bowie een nieuwe eigenaar zoekt heeft niets met hemzelf te maken maar met veranderingen in het leven van de eigenaren. Bowie komt uit het oorlogsgebied in Oekraïne en woont sinds een maand of 8 a 9 in Ndl.

Bowie is niet getraumatiseerd. Hij is vrolijk, lief, enthousiast en dol op het leven. Bowie kan daarom (nog) niet heel makkelijk loslopen want hij vindt alles en iedereen geweldig en interessant. Vogels zijn zijn favoriet, daar wil hij achteraan. Bowie vindt meegaan in de auto leuk en knuffelen met de eigenaren nog leuker. Hij is zindelijk en blaft niet veel.

Hij is gezond, niet gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Een vrolijke lieverd die een nieuwe eigenaar zoekt die met hem op avontuur gaat. Denkt u die nieuwe eigenaar te zijn voor deze knappe leukerd stuurt u dan een UITGEBREIDE MAIL incl foto’s van huis en tuin naar wilma@herplaatsingscoach.com en wie weet maakt u binnenkort kennis met Bowie die in Amsterdam verblijft.